Venediktov беше поканет да се направи близок пријател на Путин
Видео: Убиство на Борис Немцов - скрипта и слика на злосторството
Cодржина
Рускиот премиер Владимир Путин изјави во затворениот дел на состанокот со претставниците на големите руските медиуми посочи Алексеј Venediktov, гл. уредник на познатите радио станицата "Ехо на Москва", да биде негов близок пријател. Ова беше најавено на јануари 20 блог социјална мрежа LiveJournal Владимир Varfolomeyev, заменик Venediktov.
Видео: Една приказна за тоа како Edro посрамен на munsobranii аеродром
Во извештајот се цитира Varfolomeeva на Venediktov: "Нашиот разговор беше кратка. Тој прашува: "Зошто не одиш на избори?". Јас одговарам: "За да гласате, мора да им верувате." Тој вели: "Значи, вие не ми верувате?". Ми рече: "Не им верувам на овие избори." Тој рече: "Но, јас ти верувам. Барам да ми биде близок пријател. " На кој му одговорил: "Тоа е невозможно во принцип. Јас не одат да гласаат, па не може да биде старател. " Тој рече: "Сите се исти мислат." Тоа беше нашиот разговор. "
За време на отворениот дел на состанокот на рускиот премиер за медиумите меѓу Путин и главен уредник на радио станицата "Ехо на Москва" имаше прилично остар дијалог. Владимир Путин изјави дека Алексеј Venediktov постојано "истура дијареа неговиот". Препис на јавноста може да се најдат на ofsayte премиера.
Путин ги доставила до зголемување на платите на лекарите од 2018 година
Лекарите ќе биде обврзан на повторно сертификација
"Белиот тигар" подарок Карен Шахназаров на својот јубилеј
Во ерата на модернизација: како ние ќе се сеќаваме на претседателот Медведев
Грозни Bastrykin
Медведев изјави дека изборите за Државната дума од најчистите во историјата на земјата
Медведев ќе ја предводи Единствена Русија
На Урал, на телевизорот ќе се ролки за поддршка на Путин поддржувачи митинг
За да се заштитат сибирски региони 2 изолирани од земјотреси милијарди. Бришење
Ново чудо од "Волшебникот" Churov
Песна за Путин
Американската политика - одблизу
Претставува програма за развој на домашниот јаглен индустрија до 2030 година
Грчкиот премиер: ние сме еден чекор подалеку од нула
Портпаролката пункции Медведев
Путин одговори на прашања од новинар на ТВ каналот Русија денес
Путин повика Тимошенко во Русија
САД го критикуваше рускиот медиумски напади на новиот амбасадор во Москва